17.05.2022 | 10:42
Издирват бащата на Георги Йомов за стрелбата в София?
Гаджето на футболиста Ариа отрече да е присъствала на бензиностанцията, обискират къщата на национала

По неофициална информация от МВР знаем, че най-вероятно човекът, който е стрелял е бащата на Георги Йомов от ЦСКА, предаде бТВ.

„В момента се извършват обиски на къщата на Георги Йомов. Събират се данни. Все още не се знае къде са братът и бащата на футболиста“, добави тя.

Междувременно в Инстаграм профила си приятелската на Георги Йомов Ария каза, че няма нищо общо със случилото се и не е присъствала снощи на бензиностанцията.

Двама души бяха простреляни в краката снощи на бензиностанция. Единият от ранените е на 36 г. е с тежка кръвозагуба, но в стабилно състояние. Вторият ранен мъж е на 26 г., ранен в бедрото. И двамата са хоспитализирани във ВМА.

Линейката е пристигнала на мястото на инцидента за 6 минути, а сигналът за инцидента е подаден в 22:25 ч.

Единият от автомобилите, които са били на бензиностанцията по време на спречкване между две групи, която е прераснала в престрелката, е притежание на футболиста на ЦСКА Георги Йомов.

По непотвърдена информация колата е представена на брата на Йомов, а на място идва баща им, който след кратка разправия е произвел въпросните изстрели.

Разследването продължава. Разпитани са множество свидетели, прегледани са и камерите на бензиностанцията. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст между 50-55 години, висок около 170 см.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране