16.06.2022 | 21:31
Измъкнаха Копейкин с линейка, той наглее: Протестът е платен от чужди посолства
Костя чака следващия парламент да управлява сам

Този протест е в защита на мафията. Хора, платени от чужди посолства. България трябва да се освободи от това мафиотско управление, което е зависимо само от чужди посолства.

Това заяви пред журналисти на страничния вход на Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Малко по-късно лидерът на путинофилската партия беше измъкнат от ръцете на народната обич с… линейка. Не стана ясно дали обикновена от Правителствена болница, или от психиатрията.

Партията му днес гласува заедно с ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“ за отстраняването на Никола Минчев от председателското място в парламента. Формацията заяви, че ще подкрепи и внесения от ГЕРБ вот на недоверие.

„Трябва да отидем на избори, които да са като референдум за бъдещето на България“, категоричен бе Костадинов.

Според него в следващ парламент „Възраждане“ ще управляват сами. Той отказа да посочи с кого би се коалирал.

„Симпатизантите на „Възраждане“ никога не са посягали на никого и никога не са се държали по този начин. Не е имало псувни“, посочи още Костадинов.

За онези, които не си спомнят, при протестите срещу зелените COVID сертификати същите тази от партия „Възраждане“ приканиха лумпените си да влязат в Народното събрание, след което се стигна до щурм и ескалации.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране