11.03.2022 | 20:20
Кадиев за олиото и Нинова: Това не е тема на министър!
Политическият проект на Стефан Янев ще "изяде" още избиратели на БСП, прогнозира той

„Путин би желал да продължи войната, за да постигне някаква форма на васализация на Украйна, което украинците няма да приемат, независимо от това кой би бил на власт. Те искат демократична и независима държава – нещо, което им хареса през изминалите години“. Това каза Георги Кадиев, бивш народен представител и активист на БСП, в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“, което се излъчва по TV+ и TV1.

„Ако бъде обявен дефолт на външния дълг на Русия, това означава, че няма да има инвеститор, който да влезе повече в тази страна. Санкциите и авантюрата на Путин сега ще направят така, че той дори и да спечели тази война, ще загуби мира, тоест няма да може да води следваща“, смята Кадиев.

„Путин би искал част от Молдова и коридор към Калининград, което обаче означава завладяване на Прибалтийските републики, тоест война с НАТО“, коментира още бившият активист на БСП.

„В България путинистите няма да спрат да отъждествяват Путин с Русия докато той не падне от власт. Не подкрепям БСП в отказа да гласува за санкциите срещу Русия“, добави той.

„Нинова не е права за спекула с цените на олиото, това не е тема на министър“, заяви още гостът на Веселин Дремджиев.

„Проектът на Янев ще изяде от избирателите на БСП“, прогнозира Георги Кадиев.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Георги Кадиев можете да изгледате във видеото:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране