20.06.2017 | 0:01
“Какао, Бедруум и т.н. – тихички през нощта. Иначе….”Сега ще видите кон боб яде ли”
Новият спасител на плажа Валери Симеонов е във вихъра си в туитър

Българският владетел на туитър отново е във вихъра си. И не става дума за Бойко Борисов. Валери Симеонов може съвсем отскоро да е в социалната мрежа, но е неуморен. Новото му амплоа е на борец срещу шума по морето, така че ако искате спасител, той е насреща. Има и телефон, на който да го повикате.

Валери Симеонов се закани в социалната мрежа „Туитър“ на популярните заведения по плажовете край Слънчев бряг като “Какао Бийч” и “Бедрум”. Той посъветва собствениците им “да са тихички през нощта”.

След поста си, за по-голяма тежест, Валери Симеонов е добавил и видео от филма “Вчера” с откъс от популярната сцена с репликата “Сега ще видите кон боб яде ли”. Симеонов инициира и проверки на други места по Черноморието. „Интересен сигнал на мейла за нарушения в резерват Ропотамо. Още около дузина сигнали за шумни дискотеки – действаме!“, написа той в Туитър.

Наскоро вицепремиерът обеща, че ще се разправи и с алкохолния туризъм и пъброулинга по морето. Той обаче не разкри с какъв точно нормативен акт ще бъдат забранени пиянските турове на чужденците.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране