28.10.2016 | 12:50
Калфин: Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов за цялата кампания
Не спекулирам и не ядосвам левите избиратели, заяви кандидатът за президент на АБВ

Аз твърдя, че Корнелия Нинова се е договорила с Бойко Борисов за цялата кампания, за нейния ход, за начина, по който те общуват един с друг. Не спекулирам и не ядосвам левите избиратели, заяви кандидатът за президент на АБВ Ивайло Калфин в студиото на Нова телевизия.

„Корнелия Нинова изгони всички останали от коалиция, която беше направена и ние бяхме приели всичко. Тя изведнъж смени доста тона към Бойко Борисов.  Тя го критикува за споразумението с Канада и за това, че се е видял с лидера на ДПС.  Това ли са най-големите проблеми на българските граждани?”, попита Калфин.

Според него Корнелия Нинова и Бойко Борисов имат тясна връзка и това си проличава в хода на кампанията.

„Румен Радев е в абсолютен комфорт от страна на ГЕРБ, той е един кандидат, който си тича сам по трасето. Имаме една много добре договорена кампания, но хората вече не са будали и това се вижда. Интересен е въпросът „Кой посочи генерал Румен Радев и кой носи отговорност за него?“, коментира още той.

1 коментар

  1. Ник каза:

    Няма ли да спрете да тиражирате противоконституционно поставени знамена! Съгласно чл.166 от Конституцията цветовете на българското знаме са ВОДОРАВНО! КАКВИ СА ТИЯ МОДИ,НЕ МОДИ,А ГАВРИ С НАЦИОНАЛЕН СИМВОЛ!?
    Не вземайте участие,нали сте БЪЛГАРСКИ медии! Ако сте!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране