01.07.2017 | 0:12
Камила Паркър-Боулс: Аз бях по-истинска съпруга на Чарлз от Даяна
Беше ми повече съпруг, отколкото законния ми мъж, споделя тя

Камила Паркър-Боулс проговори за Чарлз и Даяна, направи скандални разкрития. Другата жена в живота на принц Чарлз и принцеса Даяна — Камила Паркър-Боулс за първи път проговори за връзката им. В скандална автобиографична книга, тя разказва не само за живота си с Чарлз, но и за неизвестни досега подробности от връзката им.

Досега Камила винаги е мълчала за отношенията си с Чарлз. Но след последните седмици обществен линч, тя най-накрая изрази и своята гледна точка.  „Той е единственият мъж, с който някога съм имала връзка извън брака си. Не е тайна, че съпругът ми Андрю Паркър-Боулс имаше връзка с принцеса Ан. Той обаче бе католик, а конституцията забранява наследник на трона да се жени за католик.

И когато принцеса Ан срещна бъдещия си съпруг Марк Филипс, Андрю ми поиска ръката. Той беше млад, привлекателен и до мен.

А Чарлз беше далеч, чак в Индия. Знаех, че ме обича, но също така знаех, че кралицата никога няма да позволи да се оженим. Затова и казах „Да“ на Андрю“, разказва горчивата си история Камила.

Бракът й е традиционен — съпругът й се забавлява под път и над път с приятелките и постоянно бележи трофей след трофей. Самата Камила обаче е много по-сдържана. И поне през първите години се опитва да бъде почтена към него.

„Той ме имаше за приятелка, не за съпруга. Бях удобна, подходяща за майка на децата му, но до там. В брака ни нямаше обич и топлина. Той беше сдържан и студен. Странно ли е, че потърсих другаде любов и щастие?“, допълва тя.

Чарлз е единственият мъж, когото Камила приема за свой любовник и чиято любов сгрява душата й. „Не бях луда по него, обичах Андрю. Но той разби сърцето ми. Чарлз от друга страна ми беше повече съпруг, отколкото законния ми мъж.

Камила Паркър-Боулс за първи път проговаря за връзката си с Чарлз и Даяна. И аз му бях по-истинска съпруга от Даяна“, добавя още тя.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране