02.11.2016 | 21:22
Кандидат-президентът Трайчо е взел 70 000 евро, за да защитава България за „Белене“! (документи)
Единственият достоен ход на Реформаторите е незабавно да свалят доверието си от Трайчо Трайков, ако сам не го направи

Издигнатият за кандидат-президент от Реформаторския блок Трайчо Трайков е получил над 70 000 евро (около 140 000 лева), за да защити българските национални интереси по арбитражното дело за АЕЦ „Белене“. От документите на Блиц става ясно, че министърът на икономиката и енергетиката в първото правителство на премиера Борисов, е бил поканен като свидетел по заведеното срещу родината ни дело от адвокатската кантора „White & Case“ LLP.

белене-документ

Трайков е дал съгласието си, но е поставил категоричното си условие да му бъде платен солиден хонорар за извършената от него „работа“.

От действията му излиза, че без капка угризение е осребрил защитата на страната ни по заведеното срещу нея наказателното производство. Така българските гласоподаватели, които сега облъчва с предизборните си клипове, косвено са си платили за „патриотичната“ му отдаденост.

1 коментар

  1. Колев каза:

    Трайчо,ако това което излезе истина като информация,че ти си се облагодетелствал за сметка на държавата с 140 000 лева,не се ослушвай като прасе в кочина,ами хващай под ръка русофобският си „генерал“и се покрийте в горите тилилейски, завинаги.Трябва в очните ти дъна да е „монтиран“балатум,за да стоиш пред избирателите си,колкото и да са заблудени те и да им говориш, колко е страшна Русия за света и за нас като заплаха.Ти си абсолютен лаик в политиката.Хвърляш слюнки когато плямпаш против ген. Радев. Ген. Радев е тук и сега,а теб не те виждам,“пиле“ ненагледно. Трайчо,с теб на дълъг път не бих тръгнал,щото нито ще съм сам,нито ще сме двама.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране