04.07.2023 | 19:48
Кандидатът за кмет на София от “Възраждане” е не по-малко скандален от този на ПП/ДБ
Деян Николов е син на Сузана Николова – бивш зам.-шеф на Общинския съвет в Пловдив от ГЕРБ, обиколила след това през АБВ, Воля и „Изправи се.БГ”

Нов противоречив кандидат за кмет изгря в София – Деян Николов, противник на еврото и бивш шеф в IT компания, която получава милиони еврофинансиране – номинация на Възраждане за кмет на София.

Деян Николов е секретар на Възраждане – София, бивш кандидат и настоящ депутат и противник на еврото. Той е бил оперативен директор (COO) на IT компания, която получава милиони еврофинансиране от програмата EIC към Европейския съюз.

Освен всичко друго, Николов може да се похвали и с майка от сой. Възрожденецът, който уважава копейките, но обича еврото е син на Сузана Николова – бивш зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив от ГЕРБ, обиколила след това през АБВ, Воля и „Изправи се.БГ”, а сега по предложение на Възраждане е назначена от ЦИК за зам.-председател на РИК Пловдив. По времето на ГЕРБ Николова е съдена за крупна измама с терен на детски център. Впоследствие обаче е оправдана.

„Най се лъже преди избори“ каза преди време шефът на Сузана Бойко Борисов.

Внимавайте какво ви агитират политически номади, ваксинирани антиваксъри, противници на еврото с депозити в евро, антинатовци и антиевропейци получаващи еврофинансиране, открито подкрепящи Русия, зоват от Бърд.

5 коментара

  1. Анонимен каза:

    Ама то и новият кмет на община Калояново не се знае от коя партия е. Просто попадна на кадърен седесар с опит в изборите, иначе нищо нямаше да стане и щеше да духа супата, както когато се беше сродил с Воля, но ще поживеем и ще видим. Важното е учителките около него да са добри,а той пък да е добър ученик. Успех на кмета и на заместник кметицата.

  2. Комар каза:

    Не знам от коя партия е сега от кмет от СДС / община Калояново,област Пловдив / я гласи за зем. кмет на Община Калояново. Само със извън земните не се е сродила за да е във властта. А що се касае за наследника – имаме хубава българска поговорка “Крушата не пада по – далече от дървото “

  3. кореняк каза:

    Без значение каква е майка му Деян е достоен за гласа ми !

  4. Гай Фокс каза:

    Това, че някой недостоен се е намърдал между хората, поддържащи дадена кауза, не я прави непременно несправедлива!
    Каузата за запазване на Българския Лев е справедлива!
    Не слушайте платените слуги на Мамона а мислете с главите си, за да не стане като в Гърция, дето 20 години още не може да се оправи, или Италия, или Испания…

  5. Анонимен каза:

    Еврото щом го има защо да не го притежаваш ако го желаеш, днес ако влезем с тая икономика като на най опадналата африканска държана ще цъфнем като майски розички,за няколко години ще стигнем а може и да отминем Гърците по дълг .Последните 6 месеца лева ще е свободен и сега се обменя 1 евро за около два лева а преди смяната централната банка може и 1 евра за 5 лева да обменя.Сега Българската банка решава ако влезе еврото, Централната Европейска банка ще решава и България ще е без глас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране