21.11.2018 | 0:01
Каракачанов готов да излезе в опозиция
Това обяви Искрен Веселинов, който е напуснал сбирката на коалицията в МС, преди да е взето решение

Красимир Каракачанов е готов да излезе в опозиция, по думите на Искрен Веселинов в предаването “Лице в лице” по бТВ. 

Каракачанов смята, че е по-добре да е опозиция, но, според Веселинов, той е изключително ефективен и е нелепо да бъде изтеглян само защото е нападан. Ще има нападки и атаки, но ние не трябва да се водим от това, отсече депутатът от ВМРО.

„С това започна съвещанието – господин Сидеров обясни своето виждане, че това за него е ход да запази лидерът на ВМРО от атаките, които често са необосновани, като опитът да се залепи прокурорското разследване в Агенцията за българите в чужбина към Каракачанов и към ВМРО конкретно. Той казва по-добре да бъде на позиция, на която може да прави политика без да е атакуван. Дадохме контрадоводът, че напротив, когато един министър е изключително ефективен, когато им висока обществена подкрепа и най-важното – заел се е с една мисия да повиши боеспособността българската армия и да върне нейния престиж, нелепо е да го изтеглим, само защото бива нападан. Нормално е, ще има завистници, ще има атаки, но въпросът е да се водим към крайната цел”, обяви депутатът.

Вицепремиер ще има и той трябва да е от НФСБ, още няма информация кой ще е точно. Редно е НФСБ да направят такова предложение, което да покаже тяхната съпричастност към управлението заяви той: „Ние смятаме, че е редно, както е подписано в нашето споразумение, всяка от партиите е представена в правителството“. И тримата, които се спрягат, имат качества, отсече той и обясни, че е напуснал сбирката на коалицията в МС преди да е взето решението.

Според него Симеонов ще се върне в парламента като депутат. „Мисля, че Валери Симеонов ще се върне в парламента, тъй като в края на краищата е получил този мандат от гражданите, няма нищо чудно, това е практика и той ще бъде един от депутатите, които имат своя принос за повишаването качеството на работата на парламента. По думите му в сградата на “Дондуков” 1 са останали тримата лидери.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране