30.10.2016 | 2:38
Караянчева: ДПС слага номера на ГЕРБ върху плакати на Орешарски
От ДПС са си позволили и друго грубо нарушение, отпечатвайки върху плакатите си трикольора и флага на ЕС

“ДПС манипулира избирателите с подвеждаща агитация. Върху предизборните плакати на ДПС е поставен номера на кандидат-президентската двойка Пламен Орешарски – Данаил Папазов, въпреки, че партията не е регистрирала свой кандидат”, съобщи в личния си профил във ФБ депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

“По този начин избирателят бива заблуждаван, а правото му да бъде информиран коректно и да избира по собствена воля – накърнено.  Подобна агитация е неправомерна и очаквам да бъде санкционирана. От ДПС са си позволили и друго грубо нарушение, отпечатвайки върху плакатите си трикольора и флага на ЕС, след като Изборният кодекс изрично забранява символи като знаме или ГЕРБ да присъстват върху предизборна реклама.

Сезирала съм РИК и очаквам бърза и адекватна реакция”, заяви тя.

2 коментара

  1. Колев каза:

    Предстоящото повсеместно сгромолясване на ГЕРБ,няма да заобиколи Кърджали,градът който изпрати най некачествената “народна” представителка в 43-тото НС. Заприличала на латерна от която се носи фалшива песен, Цвета е навсякъде.Ако съм на индивидите които я лансират да си показа посредствеността,ще се позамисля дали да продължа,при положение,че компрометира партията,носи негативи с всяко нейно появяване пред медиите.

  2. Здравей Цвета ! каза:

    Цвета, зная, че си от Пекин, столицата на Виетнам. От нашата мама зная, че Русия е столица , а Брюксел е държава. Като чета това което казвате с мамата ме заболя хуя. Не в РИК , можеше да се жалваш на Горублянския поп или направо на резака от сарая. Ебал съм те в гъзъ Цветке.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране