27.10.2019 | 21:10
Кирчо Добрев доволен: БСП има двойно по-голяма подкрепа от 2015 г.
Червените ликуват, че отиват на балотаж в 15 областни града

Имаме двойно по-голяма подкрепа от 2015 г., каза пред медиите заместник-председателят на партията Кирил Добрев.

БСП се връща в местната власт, БСП е на балотаж в 15 областни града, а в някои от тях сме първи, каза Добрев. Знакови крепости на ГЕРБ се пропускаха, което е ясен знак, че гражданите искат промяна и трябва да повярват, че промяната е в техни ръце, каза Добрев.

Гражданите искат промяна и тя е в техните ръце, посочи той. Добрев изрази уважение и дълбока благодарност към членове, симпатизанти и всички, които се включиха в червената кампания. Усилията им не останаха напразни, каза той.

Кирил Добрев призова хората да са активни на балотажа. Ниската активност засилва влиянието на корпоративния и купен вот, който е с най-силно влияние на местни избори. Нека свободните хора да гласуват, защото 1 свободен глас убива 1 купен глас, допълни зам.-шефът на БСП.

За левицата в София това е първи балотаж след 2005 г., отчете още Добрев. И обясни, че гласовете, които носят кандидатите на промяната са повече от тези на Фандъкова.

Добрев завърши с шега – това е най-скромната и най-пестеливата, но най-направена от сърце и душа кампания на БСП от години. Въпреки това кандидатите ни бяха най-проверявани и надзиравани от всички институции. Искам да почерпя колегите от МВР – Видин, с баницата, която конфискуваха, каза той.

1 коментар

  1. Бичкията каза:

    На миналите избори 2015 имат 2 кмета , сега двойно повече четири!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране