15.09.2015 | 8:26
Кристиано с роля в “50 нюанса сиво”
Снимките ще са в апартамента на португалеца
Звездата в нападението на мадридския “Реал” Кристиано Роналдо изглежда е решил окончателно да се пренесе в Холивуд.
Играчът, който е един от най-добрите футболисти в света, си купи разкошен дом в Щатите, а в най-скоро време може и да дебютира в кинотоМартин Скорсезе има намерение да снима португалеца в новия филм за живота на Кристиан Грей – главния герой на нашумялата лента “50 нюанса сиво”.
Както съобщава изданието Lancenet, футболистът е разрешил на режисьора да снима някои сцени в апартамента му на най-горния етаж в зданието “Трмп Тауър” в Ню Йорк. Това разкошно жилище той си купи през август срещу сумата от 18,5 милиона долара. В замяна на това агентът на Кристиано е постигнал договореност с легендарния холивудски режисьор, клиентът му да намери място в няколко епизода на филма, който носи работното заглавие “Манипулаторът”.Филмът, със създаването на който се е захванал Скорсезе, ще разкаже за прототипа на Кристиан Грей от предизвикалия доста полемики “50 нюанса сиво”, а именно – италианския магнат Александро Прото.
Въпросният бизнесмен е бил собственик на апартаментите на панорамния етаж на “Тъмп Тауар”, които сега са във владение на Кристиано Роналдо. По замисъла на Скорсезе филмът трябва задължително да бъде заснет именно там. Главната роля в него ще изпълняват Алесандра Амброзио и Чанинг Тейтъм.Изданията в САЩ припомнят, че в момента в Холивуд наближава краят на работата над филма за самия Кристиано Роналдо. Очаква се, че лентата ще започне да се върти в салоните през октомври тази година. Както съобщи Lancenet преди време, с производството му се е заела известната  компания Universal Pictures.Заснемането на филма започна през януари миналата година, след като Роналдо за втори път получи Златната топка за на й-добър футболист на ФИФА. След това през цялото лято течаха реклами, съобщаващи за хода на работата по филма.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране