31.01.2017 | 13:43
Култово видео: Служебният премиер имал глисти – острици
Огнян Герджиков им изкопал дупчици на стената, за да се заселят там

Служебният премиер Огнян Герджиков е имал глисти – острици ката малък. Това уникално признание той е направи в интервю за БТВ. “Коя е най-голямата беля, която вие сте правил като дете?”, пита го репортерката. “Е, то не е удобно да се казва”, споделя проф. Герджиков, но все пак продължава: “Начи, в тоалетната стената беше такава, мазилка. Аз имах като малък острици, не знам дали знаете какво значи това. Глисти-острици, които ме тормозеха. И реших, че трябва да им направя къщи, на тях, за да се освободят от мен.”

Това се казва свестен човек! Не мисли как той да се освободи от глистите, а как глистите да се освободят от него! И все пак в bTV имат сензационна новина – Огнян Герджиков като малък е имал глисти-острици.

Разяснението продължава с това, че проф. Герджиков им е построил един град в стената с една тесличка и им е изкопал дупчици на стената, за да се заселят там. “Те обаче не знам защо не оцениха моя труд и трябваше така медицината да се намеси”, споделя професорът.

Със сигурност освен медицината се е намесила и шамарената фабрика! Припомняме си и едно стихотворение на председателя на 39-то Народно събрание, посветено на запека.

1 коментар

  1. Канарин каза:

    Премиер с глисти острици, ода за запека и ползата от дуфалакса ще трябва два и повече месеца да управлява държавата. Боже пази България този набеден “експерт” да не докара народа ни до клизми, или ако почне то поне да бъде от тези които са го назначили.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране