04.09.2016 | 0:25
Куриоз! Сблъсък между две патрулки в Бургас – двама полицаи са ранени
Полицай е бил изнесен на носилка от една от колите, твърди очевидец

Три коли, от които два полцейски автомобила, са се ударили на на Околовръстното шосе между кръстовището “Трапезица” и ж. к. “Меден рудник” в Бургас. Инцидентът с коли на МВР е станал по двулентовия път край Езерото около 20:15 часа. Двама полицаи са ранени. Оказало се, че са блъснати от автомобил зад тях, докато чакали на светофар.

Очевидец минал покрай мястото на инцидента разказа пред местния сайт flagman.bg:

“Шокираща е гледката, защото няма логика двете полицейски коли да катастрофират, движейки се в една и съща посока – към детелината за изхода към Созопол, вероятно е ставало въпрос за преследване на престъпници, има и други автомобили, спрели в близост до двете коли на МВР, но поради тъмнината не може да се разбере дали по тях има нанесени щети”, разказал мъжът.  Двама служители на реда са получили медицинска помощ и са откарани в болница.

Коментатори от Бургас, които твърдят, че били на място на инцидента пък разкриха друга версия – патрулките били една зад друга, когато трета кола се забила в тях на светофар.

Оказа се, че черен автомобил “Крайслер”  блъснал полицейски автомобил, който изчаквал на светофар зад друга патрулка. Служител на реда е откаран в Бърза помощ. Една от колите е понесла два доста тежки удара.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране