23.04.2017 | 0:09
Ламбо: Ако Гергов не беше дал оставка, щеше да стане “Содомор и Годомор”
Стефан Данаилов разкри, че бизнесменът помогнал с гласове за избора на Нинова срещу зам.-председателски пост

Стефан Данаилов си отдъхнал – първо, че Нинова поискала оставката, и после – че Гергов си я дал. Защото иначе щяло да стане страшно на пленума. И потвърди, че е ясно кой е помогнал за избора й на лидерския пост и срещу какво. Гергов искал да стане зам.-председател на БСП, но не му се получило – заместникът бил един и той е Стефан Данаилов.

“То се знаеше, че са помогнали тогава тоя, тоя и тоя, и въз основа на това са искали тези работи”, коментира Ламбо. Одобри подадената оставка с думите: “Така трябва да се постъпи. Той направи жест, все пак, към всички нас, за да не изпадаме в тежка ситуация,защото гласуването щеше да бъде по-лошо за него. Можеше по-леко да мине цялата история, ако беше приел да се срещне с ИБ”, коментира заместникът на Нинова.

“Неприятна случка, но вижте, не може да продължава така. Първо ,когато си поел ангажимент да бъдеш член на ИБ, то не е случайна работа. Всеки трябва да се замисли кой е, къде е в живота. Има ли някакви морални устои, защото всичко се топосва на партията”, коментира Стефан Данаилов.

“Ако тя не беше това решение, щеше да стане вътре стой, та гледай. На Содомор и годомор, както казвам аз!”, предрече още Стефан Данаилов. Той разказа как във Варна хората го питали за “паралелната държава” и дали в соцредиците има нейни хора. “Няма начин да няма”, съгласи се зам.-шефът на БСП, но отрече един от тях да е Гергов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране