20.11.2016 | 22:02
Ламбо за Радев: Той ще допадне на Тръмп и Путин, техен тип е
Запознах се с майката на Пеевски в магазин за гиганти, припомни си червеният депутат

Румен Радев не искаше да има партийци около себе си, той е много независим. Тази разказа червеният депутат Стефан Данаилов, който бе и водач на Инициативния комитет, издигнал генерала, в ефира на Нова тв. Актьорът-политик е заснет, докато коментира какво става в изборната нощ пред Миролюба Бенатова в пространно интервю, което бе излъчено днес в предавнето „Комбина“.

„Генерал Радев, това е вече човек, който е доказал себе си. Той не е тип, който може да го харесат жените, той има харизма, но му е по-малко очарованието. Аз вярвах, че ще стане президент, влязох в директен конфликт с Мая Манолова“, хвали той новоизбрания президент. „Той ще допадне на другаря Тръмп и Путин, техен тип е“, преценява Данаилов.

Актьорът политик коментира и предупреждението на вицепрезидентката Илияна Йотова към Радев да внимава с ангажиментите си към БСП: „Това са си нейни изцепки, сега. И идва от това, че има поведение, има характер. Какво значи да се еманципира – той приема програмите, които направихме.“

Социалистът подчерта, че БСП трябва да се реформира. Не го притеснявали разкритията на Нова тв за множество дарения от по 400 лв. от пенсионери за кампанията на Радев, за които самите дарители не знаят. „Аз съм си казал – коалиция ще правим само с тези, които се съгласят да сменим данъчното облагане. „Атака“ – абсурд, Симеонов – почти абсурд, по идеи сме най-близо с Каракачановите хора“, отбеляза той.

В късните часове на изборната нощ, след пресконференцията на ГЕРБ и началото на тази на Радев, Данаилов вече разказва спомени – как се запознал с депутата от ДПС Делян Пеевски – в кафенето на Народното събрание. „Имаше уговорка за Пеевски, бяхме изненадани като паяци. Аз и майка му я познавам, запознах се с нея в магазин за гиганти. Вярваш ли ми, че там се запознахме?“ попита депутатът.

И описа кратко сценката в БСП, когато са разбрали от Сергей Станишев, че Пеевски ще бъде номиниран за шеф на ДАНС: „Нашето предложение за кандидат на ДАНС е Пеевски“. Дълга пауза и паднаха ченетата. Аз помислих, че някаква грешка е станало, друг Пеевски.“

Накрая актьорът заключи:“Мислех да се оттегля, но няма да е още, ще трябва да ги юркам още малко, няма как да стане.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране