16.01.2016 | 0:01
Лекар стреля по деца
Пребиха с бухалки журналист в Поморие и студент в Благоевград

Лекар стреля по три деца в Шумен с ловно оръжие. Д-р Румен Радев, акушер-гинеколог от шуменската многопрофилна болница, се ядосал на малчуганите, защото вдигали шум.

Две от децата разказали, че когато се прибирали от тренировка по карате, видели едно от по-големите момчета да рита контейнер за смет, след което от тераса на третия етаж на блока се показал мъж, който насочил пушка към тях. Той насочил пушка към тях, но изстрелът е бил произведен във въздуха.

Журналистът Стоян Тончев, който беше кандидат за кмет на Поморие, беше нападнат и бит от няколко мъже. Той ги попитал защо го бият, а те му отговорили “Докога смяташ да пишеш?”. В сайта си Тончев атакува основно работата на местната администрация и на кмета на Поморие Иван Алексиев от ГЕРБ. Журналистът смята, че именно работата му е причина за нанесения бой. Тончев е с комоцио, счупен нос, изкривена челюст и травми по главата.

Трима разцепиха главата на 23-годишен студент от Благоевград. Той е нападнат и пребит с бухалки в центъра на града. Повод за насилието били взети 30 лв. назаем. Мъжът забавил връщането им с няколко часа. Той е с разцепена глава, с хематом и рана в областта на веждата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране