08.08.2016 | 0:01
„Левски“ не успя да спечели и в Пловдив
"Сините" направиха 2:2 с "Локомотив"

„Левски“ продължава да няма победа в официален мач през новия сезон. „Сините“ завършиха 2:2 като гости с „Локомотив“ (Пд), след като в първия кръг завършиха 0:0 с „Монтана“ у дома.

Домакините откриха с гол на Веселин Марчев още в 3-ата минута, но столичани бързо се върнаха в мача с две бързи попадения на Франсис Нар и на Бабатунде Адениджи, който се възползва от грешка на вратаря Илко Пиргов. След почивката новото попълнение на „сините“ шведът Симон Сандберг направи дузпа, от която Мартин Камбуров изравни. Малко след това централният нападател на „Локо“ удари гредата с удар отблизо.

„Мисля, че играхме добре, но все още допускаме много грешки. Основната е, че не си вкарваме положенията. Дано това да стане в следващия мач, когато излизаме срещу най-добрия отбор на Балканите – „Лудогорец“, коментира треньорът на „Левски“ Любо Петрович.

На свой ред наставникът на „Локо“ – Илиян Илиев, призна, че равенството е напълно заслужено. „Получи се нервен, но добър мач. Всеки от двата отбора можеше да спечели, тъй като бяха създадени много положения“, каза Илиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране