26.03.2015 | 20:41
„Левски” се нуждае от 805 бона за лиценз
Феновете напуснаха управата на клуба

„Левски” трябва да намери 805 000 лв. до 31 март, за да може клубът да получи лиценз за участие в европейските клубни турнири.

Това сстана ясно след завършилото тази вечер заседание на управителния съвет. Лично шефът на управата Иво Тонев разкри данните, като уточни, че от над 1,6 млн. лв. задължения са покрити или предоговорени малко над половината. Тонев обаче призна, че в УС нямат никаква идея откъде ще се появи останалата част от парите.

Представителите на Тръст „Синя България” и на Националния клуб на привържениците на „Левски” Васил Колев и Владимир Владимиров спазиха обещанието си и подадоха оставки от управата на клуба. Още в началото на седмицата двете организации обявиха, че ще напуснат, ако собственикът Тодор Батков не прехвърли безвъзмездно акциите си на „Синя България”, който на свой ред да ги предлага на феновете в дарителската кампания „Левски” е твой”.

Бяха разкрити и имената на трима от кандидатите да влязат в УС на „синия” клуб. Това са пресаташето на БФС Павел Колев, директорът в „Лукойл” Галин Вълчев и Георги Узунов – мениджър в известна международна компания.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране