14.02.2017 | 11:01
Лидерите на ПФ: Единият води тайни преговори с БСП, другият- с ГЕРБ, третият не могат да го намерят
Димитър Байрактаров напусна НФСБ, не вдига телефона на Валери Симеонов

Бившият депутат от групата на Патриотичния фронт (ПФ) в 43-ото Народно събрание Димитър Байрактаров напуска предизборната коалиция „Обединени патриоти“ между НФСБ, ВМРО и „Атака“, обяви самият той миналата седмица. Като основна причина за решението си бившият народен представител посочи, че там „нещата са много, много гнили“.

„Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава“, заяви Байрактаров пред „Евроком“.

По думите му „това, че двама-трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм“. Байрактаров заяви още, че не знае с кого ще се коалира формацията след парламентарните избори на 26 март, посочвайки единствено, че „единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият – с БСП, а третият не могат да го намерят“.

 „Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание“, добави бившият депутат.

Първоначално Байрактаров, който беше един от най-активните депутати от групата на ПФ, получил уверението, че ще бъде поставен на избираемо място след лидерите в листите, но „тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина“.

„Фронтът в момента няма програма, разчитат на заучени думи. Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2.5 млн. българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече“, каза още Байрактаров.

1 коментар

  1. Монев каза:

    Един истински българин,хвърли камък в застоялото се “патриотично” блато,плужеците по дъното се раздвижиха и излязоха на повърхността. Байрактаров пожела да излезе от “националното” обединение на Валери,Сидеров и Краси,защото излизал много вкиснат въздух от кухнята му.Хората бягат като дявол от тамян, когато почувстват,че някой “пее” фалшиво в оркестъра.Главният на НФСБ нарече преди време гласоподавателите на Сидеров лумпени и най долно качество хора.Сидеров отиде и се прегърна с главният,загърби тежката обида,в “името” на България.Ето това аз наричам безочие и незачитане на чуждото достойнство.А дали ще хукнат безумците да гласуват за АТАКА,хич не ми пука.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране