27.09.2015 | 0:06
Любовник преби до смърт изгората си
Младият Ерджан редовно налагал по-възрастната си с 20 години половинка

Млад любовник преби до смърт по-възрастната си половинка в Шумен. Полицията в града задържа 32-годишния Ерджан Бюнеминов за убийството на 51-годишната Гюлшен. Скандалът между двамата избухнал през нощта. Стигнало се и до бой. След подаден сигнал на място веднага пристигнал полицейски екип, който заварил жената на земята в безпомощно състояние. Бързо била откарана от екип на Спешна помощ в болницата.

Малко по-късно вследствие на множеството получени от побоя травми Гюлшен починала. Месец преди жената да бъде убита от 20-години по-младия си приятел Ерджан, той й счупил крака, твърдят съседи от улица „Г.С.Раковски“ в града, цитирани от topnovini.bg.

Оттогава жената не се е появявала на улицата. „Държеше се агресивно, заяждаше се с мъжете“, обяснява съсед поведението на Ерджан. Според него той редовно биел Гюлшен. Дошъл да живее на адреса през месец май. Занимавал се с електроника, както и братът на починалата жена. „Правеше техниката на цялата махала“, разказаха младежи от улицата.

Според тях ставал агресивен, когато пиел. За това, че нещо лошо е станало с Гюлшен, хората разбрали сутринта, когато излезли на улицата, а пред къщата вече имало опъната полицейска лента. Бюнеминов има множество присъди за различни престъпления – изнасилване, блудство, увреждане на имущество, кражби и други. Срещу него има образувани 21 преписки. Шуменецът е задържан, очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за мъжа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране