02.01.2016 | 19:26
Любовницата на Местан му посягала физически, счупила златните му очила
Мариана Георгиева е сърдечната тръпка на изритания от ДПС експредседател, консумирали връзката си в апартамент на депутата Митхат Метин

Една от интригите през последната седмица бе дали любовницата на Лютви Местан – бившата спортна министърка Мариана Георгиева, известна като Кака Мариана, ще го последва. Дилемата бе разрешена едва след Коледа, когато Георгиева оповести, че застава на страната на изритания от ДПС бивш председател.

За интимните отношения между Лютви Местан и Кака Мариана в ДПС отдавна се носят легенди. Депутати от движението разказват, че прочулата се с неадекватните си действия в спортното министерство дама, отпуснала държавни пари за басейни и футболни игрища в обезлюдени села, е доминираща в отношенията с вече независимия депутат.

“Двамата са гаджета от 4-5 години, съпругата на Лютви Местан е наясно с това, но не си го слага на сърце. Нещо повече – Ширин поддържа приятелски отношения с любовницата на мъжа си и се е случвало даже да го търси на нейния телефон”, спомнят си депутати от ДПС.

Мариана Георгиева и Местан консумират връзката си в апартамент в столичния квартал “Борово”, който е собственост на народния представител Митхат Метин. Любовниците често могат да бъдат засечени на шумния гуляи в ресторант “Глория мар”. Свидетели на тяхната любов разказват, че властната Мариана си позволявала да крещи и даже физически да посяга на Лютви Местан. Когато била министър на спорта, Георгиева даже счупила златните очила на любовника си, тъй като не й оказал подкрепа при свалянето на управителя на дружеството “Национална спорта база”.

Местан обича да се представя като любовчия – има два брака и 3 деца. Първата съпруга се казва Нурсен Атасой. Двамата се женят в началото на 80-те години на миналия век. Техни деца са Дениз и Елис Атасой. Местан обаче се развежда с нея заради Ширин, която е дъщеря на бившия депутат Хасан Али. Огорчената Нурсен емигрира от България и се установява в Турция с двете си малки деца.

2 коментара

  1. БЪЛГАРКА каза:

    Не носят фамилията му защото отвратени са се отказали от нея и са взели фамилията на майка си. От известно време са в добри отношения и Местан е пръснал милиони за сватбата на дъщеря си у нас и в Турция – от нашите народни, откраднати пари. Да не говорим, че за две години само за охраната на този предател България е на загуба с 1000000 лева.

  2. ?! каза:

    ” Първата съпруга се казва Нурсен Атасой. Двамата се женят в началото на 80-те години на миналия век. Техни деца са Дениз и Елис Атасой. ” И защо дъщерите му не носят неговата фамилия – Местан?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране