15.02.2015 | 0:07
Македонците с BG паспорти ще вампирясат
Интернет е дявол, твърди бившият мъж Клеопатра

Македонците, които кандидатстват за български паспорти, има опасност да завършат в затвора или да вампирясат и да се разболеят от мегаломания. Тази прогноза споделя известната в цяла бивша Югославия ясновидка Клеопатра пред македонския вестник „Вест”, който е избрал нейната прогноза за челно заглавие на своя брой.

„Всички, които имат български паспорт, рискуват да влязат в затвора”, „Българите не дават паспорти без причина. И не се чудете, като ви се появи българска партия у дома”, „Мисля, че скоро ще приемете закон за забрана за получаването на български паспорти” ­ това са част от виденията на екстрасенската.

Клеопатра все пак прави уговорката, че разбира защо македонците кандидатстват за българско гражданство, но не може да сдържи неприязънта си към страната ни: „Не съм злобна, нека ходят хората да заработват в чужбина, но България не е държава, която ви симпатизира.”Освен България голяма опасност за Македония бил и интернет. „Ще се увеличават разводите. Интернет е дявол. Како што се появи интернет, и браковите почнаха да се пукат ­ казва Клеопатра, но внася и надежда. ­ Един ден ще изчезне интернет и ще има нова цивилизация.” Не става ясно дали Македония ще стане люлка и на тази нова цивилизация.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране