09.04.2017 | 0:01
Мъртво пияна жена се търкаля по асфалта в Дупница, два пъти разкарва линейка
С някой си Иван изпили литър ракия. Той я набил, защото изпила повече от него

Линейка на Спешен център в Дупница два пъти хвърча до автогарата по сигнал за мъртвопияна жена. Около обяд на тел. 112 е подаден сигнал за безпомощна жена, линейката пристигнала за минути на място. Пияната се търкаляла на асфалта на автогарата и е закарана в Спешен център, съобщава „Струма.бг“.

Пред екипа тя разказала, че заедно с някой си Иван изпили около литър ракия. Алкохолът свършил и той я набил, защото изпила повече от него. Жената не пожелала да остане в Спешния център и си тръгнала. Лекарите не могли да я накарат да остане и да й включат система.

42-г. Л.М., след като се напие, е честа „гостенка“ в Спешния център в Дупница. При поредното й транспортиране тя разказала житейската си история. Като била на 25 г., получила инсулт и едната й ръка и крак са по-малко подвижни. Тогава била на хубава работа, имала и мъж до себе си, който много обичала, но след инсулта той я изоставил. Тя изгубила и работата си, заради заболяването, и изпаднала в дълбока депресия. За успокоение започнала да пийва по чашка две алкохол, което я отпускало, и за известно време не мислела за сполетялото я житейско нещастие. След време увеличила броя на чашките и стигнала дотам, че сутрин, щом се събуди, се хваща за шишето. Никой от близките й не успял да я извади от състоянието.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране