16.10.2017 | 13:29
Мъж с пушка заплаши фенове на “Левски” във Велико Търново (видео)
През цялото време мъжът стои невъзмутимо на терасата и не помръдва дори когато до него се възпламенява метнато самоделно взривно устройство

Мъж с неадекватно поведение е заплашил с пушка феновете на футболния “Левски” по време на шествието им във Велико Търново преди вчерашния мач срещу местния “Етър” от Първа лига. За инцидента се разбра днес от разпространени в социалните мрежи видео кадри.

На заснетия клип се вижда как човекът стои на балкона си с огнестрелното оръжие в ръка и го размахва по посока на преминаващите по улицата запалянковци. Към него мигновено политат десетки предмети, като две бирени консерви се разбиват в прозореца зад гърба му. През цялото време мъжът стои невъзмутимо на терасата и не помръдва дори когато до него се възпламенява метнато самоделно взривно устройство.

За случката разказаха и от страницата Ultras-Tifo.net, където публикуваха снимка на въоръжения господин, както и разказ на английски език за сполетялото го “правосъдие” от феновете на “Левски”. Колажът е дело на потребителя Грънчаров, а разказът започва с думите “Тези диви, диви Балкани”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране