30.07.2022 | 16:49
Министерски гаф от Бузлуджа: Много е шибано, особено като се събере народът (видео)
Христо Проданов произведе чутовен гаф в национален ефир заради лош обхват

Министърът на туризма в оставка Христо Проданов хвърли в смут водещата Нова тв Марина Цекова и зрителите с брутална изцепка в национален ефир тази сутрин. „Много е шибан обхватът тука, особено щом се събере народът“, каза той в началото на живото включване от медията за старта на събора под връх Бузлуджа на БСП.

Социалистът явно не чуваше въпросите на водещата и се наложи повторно включване на видеовръзката. Впоследствие думите му бяха изрязани от дежурните редактори за онлайн изданието на медията.

„БСП зависи само от себе си, а не от коалиционни партньори“, иначе коментира той. Според него трябва да се направи една сериозна предизборна кампания.

„В нормалните общества има лява и дясна партия. У нас от 2000 г. чакаме някой да ни спаси. На изборите ще участваме като формат „БСП за България”. Нашите политики имат социална насоченост и борба с корупцията”, каза още Проданов тази сутрин.

По думите му президентът не бива да заема страна и трябва да „стои далеч” от партиите. Христо Проданов е на мнение, че България трябва да възстанови преговорите с „Газпром”.

2 коментара

  1. БайДън каза:

    „Другарят“ Проданов, бивш чистач на басейни, издигнат до министър на туризма от Крушовенската „дева“ се е барнал с рекламна тениска от Министерството на туризма, а не с червена тениска като „другарите“ си. И понеже е невероятно тъп дава акъл на Президента.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ Христо Проданов произведе чутовен гаф„Много е шибан обхватът тука, особено щом се събере народът“, каза той’.
    Абе боклук нещастен,к,ъв народ те е праснал по тъпата кратуна.Не видиш ли,че малоумниците от БулгаристанСерсемПартиси ставате все по-малко…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране