12.06.2016 | 19:47
Митьо Очите дойде в съзнание
Състоянието му остава критично
Критично остава състоянието на простреляния на 8 юни в “Слънчев бряг” Димитър Желязков – Митьо Очите. Опасността за живота му остава, но той вече е в съзнание.

Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и един от крайниците, като основният проблем остава загубата на кръв, съобщиха от отделение на бургаската болница, където е настанен.

Продължава да му се прелива кръв , заради което е възможно органите му да започнат “да изключват”, предупреждават лекари. Организмът му се поддържа изключително медикаментозно, като засегнати са черния дроб, бъбреците и червата, допълват бургаските специалисти.

Общо 20 души бяха арестувани във връзка със стрелбата в черноморския курорт, но всички вече са освободени, съобщи “Дарик”.  Под стража остава само Тодор Славов, срещу когото има повдигнато обвинение за убийството на Александър Алексиев. Комисар Калоянов уточни още, че 31-годишният мъж има криминални прояви в миналото.

Чувствам се застрашен в ареста, каза пред съда обвиненият в убийството на Александър Алексиев Тодор Славов. Според адвокатите му, Славов е стрелял, за да защити живота си и не може да бъде обвинен в умишлено убийство, защото това е било самоотбрана при една планирана от другата страна наказателна акция.

В Бургас днес погребват смъртоносно простреляния при инцидента Алексиев.  Десетина спецполицаи от Областната дирекция на МВР в града охраняват територията на гробищния парк.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране