01.05.2015 | 9:19
Младоженец обърка вратата и полетя от втория етаж
Младежът искал да иде до тоалетната
28 годишен младоженец обърка вратата на тоалетната с тази към терасата и полетя от втория етаж на къща за гости в Сапарева баня.
Семейството е от Разград и съвсем скоро сключило граждански брак. Решило след това да прекара няколко дни в курортната община. За съжаление обаче празненството нямало добър изход за 28 годишния Лъчезар. Нелепият случай е от 28 април, когато в 22.08 часа на телефон 112 се подава сигнал за паднало дете от тераса.
„Първоначално сигналът беше противоречив. Колегите отидоха на място и се установи, че не става въпрос за дете, а пострадалия е 28 годишен мъж, който е полетял от терасата на къща за гости. Момчето е било доста развеселено”, коментираха от Спешния център в Кюстендил.
При първоначалния преглед от медиците се установило, че Лъчезар има охлузвания по главата и лицето, както и фрактура на дясната ръка. Веднага след инцидента той е настанен за лечение в частна болница.При друг инцидент видинчанин стана жертва на домашно насилие, след като бившата му съпруга публично го наби. След инцидента съдът взе под закрила пострадалия И.П. и забрани на екссъпругата да го приближава на по-малко от 100 метра.
Случката се разиграла на етажната площадка пред жилището на И.П., където бившата му жена В.К. дошла да вземе детето им. В разправия за багажа на момичето, екссъпругата ритнала И.П., ударила му шамар и наричайки го “педераст, идиот и простак”, заплашила, че ще го подпали и нареди до майка му в гробищата.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране