10.08.2023 | 10:54
Мощен скандал в ГЕРБ, Борисов в истерия! Търсят къртицата, издала „Галя от посолството“
Заповед: "Забраняваме контакти с предателя Вежди!" Изземват телефони на депутати

Невероятен скандал се разиграва в ГЕРБ, вождът на партията Бойко Борисов е бесен и плаши с уволнение буквално цялото си обкръжение, разказаха пред ПИК високопоставени служители в централата на партията.

Борисов изпаднал в истерия покрай драмата с Вежди Рашидов, а допълнително масло в огъня наляло разкритието, че прословутата вече „Галя от Посолството“ на практика е разпоредила уволнението на Рашидов чрез обаждане до депутатката Деница Сачева.

Борисов от два дни посвещавал цялото си време в лов на „къртицата“ сред своите. Пиарът му Никола Николов привиквал депутатите един по един на своеобразни разпити.

Стигнали са до там да настояват всеки да предоставя телефона си и да проверяват изходните и входящите обаждания, твърди пред медията ни потресена народна представителка. По думите й поне трима нейни колеги остро са се възпротивили на полицейщината и са отказали да предоставят телефоните си. Това подсилило гнева на Борисов, който директно плашел с уволнения.“За вашите места чакат по петима“, фукал се лидерът.

Междувременно било забранено на всички депутати от парламентарната група да общуват с Вежди Рашидов, който вече бил таксуван като предател. Бойко най-силно го боли, ако го вкараш в интрига с посолството, тогава губи контрол, обобщават народни представители.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране