23.06.2022 | 11:10
Мутро-ченгесарите направиха преврат
Вероятно ще направят опит да върнат полицейско-олигархичната мафиотска държава на Борисов

Нещата са по-дълбоки. Да, мутро-ченгесарите /след “Капитан Андреево” разбрахте защо години наред ги наричам така/ направиха преврат. Вероятно ще направят опит да върнат полицейско-олигархичната мафиотска държава на Баце.

Но истината е, че тази шайка от националисти, ченгета и мафиоти си има своята дълбока социална база. Тази база се състои от лузъри и психопати, чиято прослойка бе създавана в продължение на три десетилетия, съставляваща вече 30-40% от населението.

Още през 2000 г. предупреждавах в една моя книга, че концепцията за управление на България се нарича “Стабилизирана бедност”, прилага се последователно и тъпанарски упорито от всички управления /псевдодесни и псевдолеви/ и един ден като общество ще си платим за това.

Сега тази прослойка си отмъщава на демокрацията с антиевропейски и антинатовски настроения, путинизъм и с подкрепа на политико-мафиотски ченгесарски шайки на избори. Лузърите са като уличното куче – като му хвърлиш филия хляб върти опашка, щом я изяде – пак почва да те лае.

Толкова са лесни за манипулация, че е достатъчно на избори да им се подхвърлят по 50-100 лева. Лузърите не разсъждават и нямат ценности. Срещу това се е изправил Киро Канадецът и няма спасение.

Прослойката на лузърите се увеличава с всеки изминал ден, а с това намаляват шансовете да видим БГ модерна и просперираща държава. За сметка на това мафиотската държава има дългосрочна перспектива у нас. Казвам го с болка.

Емил Василев, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране