19.02.2018 | 15:42
На КОЙ сега е вестничето “Труд”? Че стана объркващо…
Вестникът нарече Пеевски "наш издател", докато громи "армията за дезинформация"

В резюме на интервю на Делян Пеевски “Труд” днес препредава мислите на депутата, изпълнени с много болка и бащинска загриженост за добруването на народа. Както и срещу основния му враг – дезинформацията, неясната собственост и монополите в медиите. Освен че апелира българите “да започнат да мислят с далечен хоризонт” и че хората трябва да знаят истината, депутатът още говори за “медийната машина” на олигарсите, един от които – както вече знаем от старо негово изявление пред ненеговата Блиц – той не е и не е бил.

Оригиналът на днешното интервю е даден пред “Телеграф” – част от официалния съвсем скромен портфейл на депутата от ДПС, който, както призна след “Бялата книга” – притежава само медии.

Въпросът е колко. Защото пък “Труд” пише: “Това заявява депутатът от ДПС и наш издател Делян Пеевски в интервю за вестник “Телеграф“.

Знаем ли сега кои са тия пусти медийни машини за дезинформация… Защото след това той говори за “огромна армия за дезинформация” и за собствения си внесен закон за осветляване на медийната собственост.

По-нататък – все по преразказа на “Труд”, обещава, че “ще се познае кой се страхува от осветяването на собствеността и финансирането на медиите”. Та кой се страхува точно?, пита Клуб Z.

1 коментар

  1. Възмутен каза:

    Неграмотните журналистчета, пишещи в този сайт, правят ли разлика между местоименията КОЙ и КОГО?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране