03.03.2016 | 22:43
Набиха Валери Божинов в ресторант заради „Малко Коте“
Футболистът свалял чужда мацка, въпреки че бил с с гаджето си

Известният не толкова като  футболист, колкото като неуморен сваляч Валери Божинов яде як бой в хитовия  ресторант „Джанъм“ в София, пише Уикенд.

Естествено, причината била „малко коте“, но този път Валери попаднал и на ревнив котарак. Случката станала малко след рождения му ден,  който беше на 15 февруари и който ритнитопковецът празнува в България. Целият случай бил покрит от шефовете на заведението, но свидетели се разприказвали, затова и новината се разпространила по-късно.

Бившият на Николета бил в приятелска компания, а до него стояла новата му любов Бояна Генова. Това обаче не му попречило да бройка мацка от съседната маса. Младата дама сама го сваляла и му давала всякакви сигнали, че го обожава и иска да й вкара поне „един гол във вратата“. Той също се заплеснал, забравил за Бояна и се отдал на флирта, който явно е в кръвта му. Двамата вдигали наздравици, изпращали си въздушни целувки и любовни намигвания, подхилквали се похотливо, а Бояна се правела, че не забелязва нищо.

За лош късмет придружителят на неизвестната мацка бил от ревнивите и никак не му харесало как Валери се занася с гаджето му.

Той изчакал футболиста да отиде до тоалетната и в коридорчето му нанесъл няколко яки удара. От опит, Божинов знаел, че не трябва да се отбранява и не трябва да отвръща на ударите, за да не стане по-голямо меле. Защото има опасност да го извадят извън строя за следващия мач. Затова приел тупаниците стоически докато охранителите не обезвредили ревнивеца.

Валери се върнал на масата си все едно нищо не е станало, но повече не се обърнал към другата маса, а изцяло се отдал на идилията  да си гушка кротката Бояна.

1 коментар

  1. Мартин Гешов каза:

    Моделът и водеща Бояна Генова публикува нови снимки с футболиста Валери Божинов. На тях се вижда как двамата се плезят за весело селфи и по всичко личи че връзката им продължава.
    Бояна Генова и колегата и Теодор Тодоров, с когото в последно време са неразделни, бяха забелязани през уикенда в сръбската столица Белград в компанията на Валери Божинов. Те обядваха тримата в известно заведение и се забавляваха много. Явно Теодор и Бояна разказваха на Валери емоциите си от модното събитие Sofia Fashion Week, на което двамата бяха водещи преди дни. Любопитен е факта, че на същото събитие дефилира и бившата жена на Валери – Николета Лозанова, заедно с дъщеря си, но във вечер, когато Бояна и Теодор не бяха водещи. Според близки до „малкото коте“ причината за това е факта, че двете не желаят да се засичат и организаторите променили графиците, за да се избегнат конфликти зад сцената.
    Теодор и Бояна бяха гости на кастинг за модели на световна марка дрехи в Белград през уикенда, събитие, на което присъстваха много медии. Явно двамата обичат да са там, където има камери, а и са съчетали повода двамата влюбени Валери и Бояна да се видят. Вечерта те бяха забелязани в популярна дискотека, след което нощуваха в хотел „Хаят“, където Валери и Бояна се виждат често. Попаднали на мястотото българи снимали и колата на Генова, с която тя и водещия Тодоров били в Белград.
    Двамата подготвят и скандално те предаване, с което явно искат да си мерят рейтингите с бившата жена на Валери – Николета Лозанова. То се очаква да стартира до дни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране