21.06.2016 | 20:44
Наглост: Цигани пребиха мъж с колове – казал им да не му берат сливата
Човекът е бил настанен в болницата с рани по главата

Пореден случай на брутално насилие потресе Русе. Цигани нападнаха и пребиха с колове 28-годишен мъж, който им направил забележка да не берат от сливата му, късно в неделя вечерта. Човекът е бил настанен в болницата с рани по главата.

Екшънът бе потвърден от ОД на МВР-Русе, откъдето обаче уточниха, че все още се раследва, как точно е възникнала свадата. Антон Спасов чул късно през нощта, че някой чупи клони и бере плодове от сливата му. Младият мъж се показал отвън и направил забележка на апашите, а след това се прибрал пак у дома си.

След малко обаче, двама от ромите почукали и го извикали навън. Върху собственика на сливата се нахвърлили десетина цигани и започнали да го млатят с прътове. Антон бил настанен в болницата, а ужасената му майка се обадила в полицията.

МВР-Русе разследва случая. През този сезон обаче циганите често посягат на чужди плодни дървета и безнаказано ги обират, признаха полицаи. Побойниците са установени след показанията на Антон. Мъжът е с лека телесна повреда, признават от полицията. Все още обаче има известни съмнения как е възникнала свадата

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране