12.11.2016 | 1:39
Никой не иска да гледа националите
Нулев зрителски интерес към мача с Беларус в неделя

Слабите представяния на националния отбор през последните години напълно отказаха феновете от негови мачове. Следващият е в неделя – световната квалификация срещу Беларус, като ще се играе от 19 ч. на Националния стадион “Васил Левски”. А се очертава да се превърне в най-слабо посетеният двубой на “трикольорите” в цялата история.

До вчера бяха продадени под 100 билета. Още 1000 покани е раздал БФС, но голяма част от техните собственици няма да присъстват на срещата. Освен слабата игра на тима, причина за слабия интерес към срещата с Беларус е и фактът, че утре ще е балотажът на изборите за президент, което допълнително отказва и малкото желаещи да гледат двубоя. Заради изборите срещата ще се излъчва по БНТ HD, а не по БНТ1.

Очаква се в утрешния мач на вратата да се завърне Николай Михайлов, който да заеме място на Владислав Стоянов. Последният не е във форма и загуби титулярното си място в “Лудогорец”, където бе изместен от Милан Борян. Същото е на път да се случи и в националния тим, където вероятно в стартовия състав ще попадне Михайлов. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов играе редовно в последните срещи на турския втородивизионен “Мерсин” и е с основна заслуга за доброто му представяне в последните мачове. Това е накарало селекционерът Петър Хубчев да реши да му гласува доверие.

Треньорът на “трикольорите” всячески се опитва да намали натиска, на който са подложени играчите му. Хубчев реши да промени програмата и вместо 2 тренировки онзи ден, тимът имаше само една, докато втората бе заменена с разходка из Южния парк. Вчера отборът се завърна към нормалния си график и проведе две занимания в новата си база в столичния кв. “Бояна”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране