15.08.2016 | 18:03
Николай не издържал садо-мазо маратона с Мейзер! Културистът бил мъртвопиян, проверяват го и за дрога
И първият мъж на миската починал след бурен живот с българската секс машина

Поредна версия за смъртта на културиста Николай Димов изплува в нета. Според последните данни от разследването, цитирани от „Монитор“, Николай е бил сексуално изстискан след маратон с надарената си половинка Анита Мейзер и накрая организмът му не издържал. Към това води и официалната теза, че в случая има убийство по непредпазливост, а не широко раздухваната версия, че мъртвия фитнес инструктор бил с прерязано гърло.

Вчера местните варненски издания се надпреварваха с различни предположения, сред които и това, че сексбомбата Анита Мейзер е задържана за убийството на съпруга си Николай Димов, което прок. Лазаров потвърди в ранния следобед. Тезата на вдовицата, която твърдяла, че е отишла да пазарува в 2,30 часа през нощта, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, която тя не познавала, се оказала от началото до края съшита с бели конци. Несериозно било и твърдението й, че когато се прибрала у дома си, заварила мъжът си Николай мъртъв. Според близки на жертвата, които се позовават на информация от разследването, сценарият обаче бил много по-различен.

Едва ли Николай, който е спортист и фитнес инструктор и е достатъчно силен и опитен, ще се остави без съпротива да бъде вързан от чужди хора. Обясненията на съпругата още в началото били доста подозрителни. Затова близките на жертвата коментираха, че каквото и да се е случило, Анита със сигурност знае повече, отколкото е съобщила в началото и няма как да не е замесена в смъртта на съпруга си. По-вероятната версия е трагедията да е станала след бурна нощ с алкохол и необуздан секс, като в един момент се е стигнало до перверзно садо-мазо продължение, при което жертвата да се е съгласила да бъде вързана за леглото.

След поредните креватни изпълнения анаболния гигант бил задушен с примка на шията за повишаване на адреналина от сексуалното изживяване и останал в леглото. Задоволената му съпруга може да е изприпкала до близкия денонощен магазин, за да зареди бара с алкохол за нова поредица сексуални изпълнения, а може и да е разбрала веднага след акта за фаталната развръзка.

Когато Анита, за която казват, че е истинска сексмашината и мъжемелачка, поизтрезняла от алкохола и сексуалната възбуда отшумяла, не е изключено да се е паникьосала и търсейки помощ на тел. 112 да не е казала какво точно е станало, а да е измислила версията за приятелите пред кооперацията. След това е била отведена в полицията и часове наред е разпитвана за изчистване на алибито й. От МВР още вчера сутринта тзаявиха, че е възможно убийството да бъде квалифицирано, като извършено „по непредпазливост“.

Неофициално се знае, че Николай е бил вързан, а начинът на настъпването на смъртта му ще стане ясен след огласяването на резултатите от аутопсията. Тогава ще стане ясно дали за бурния секс не са допринесли и стимулиращи вещества и наркотици от рода на кокаина, които смесени с алкохол са взривоопасни.

Според различни източници, вдовицата е давала противоречиви обяснения за случилото се призори на 14 август. В края на краищата сексбомбата чистосърдечно е признала всички палави подробности и обстоятелства по време на бурната сексуална нощ, като сексуалния катарзис с душенето в края на акта се оказал фатален за Николай. Той беше втори съпруг на Анита, която е известна с фамилията Мейзер, наследена заедно с милионите от първия й брак със значително по-възрастен от нея американец.

Интересна подробност е, че и той не издържал на бурния сексуален живот с българската секс машина, като към тези емоции прибавял и наркотици, които го довършили и той починал от инфаркт.

Вчера приятели на Николай бяха категорични, че той е сериозен мъж, с бизнес в Щатите, не е замесен в схеми и не е длъжник никому. Така се ограничи кръга от заподозрени и възможните версии да бъде нападнат и вързан в дома му, където достъпът е строго ограничен и контролиран. Близките на жертвата не приемат и версията от обясненията на Анита. Те споделиха, че от дълго време двамата нямали интимни отношения. Запознати доста добре с личния живот на културиста и предпочитанията му споделиха, че той не си падал и по екстремния секс с връзване и садо-мазо изпълнения и други фриволности в леглото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране