14.07.2016 | 13:44
Нинова: Г-н Борисов, ако не се кандидатирате за президент, значи просто дуете перки
Ако премиерът се кандидатира, ще вляза в битката с него, заяви лидерът на БСП.

“Г-н Борисов, давам ви 48 часа да обявите личната си кандидатура за президент на България”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента в отговор на предизвикателството, което премиерът отправи към нея по-рано тази сутрин, да се кандидатира за президент на България.

“Ако го направите, веднага свиквам Национален съвет на БСП, искам номинацията на партията за моето име, ще ви дам тази битка и ще разговаряме в нощта на изборите кой кой е. Ако не го направите, ще считам, че просто дуете перки и ви е страх”, категорична бе лидерът на левицата Корнелия Нинова.

В сутрешния блок на бТВ Бойко Борисов предизвика новия лидер на БСП Корнелия Нинова да се кандидатира за президент, а от Реформаторския блок това да направи Радан Кънев.

„Искам да запитам колегите от другите политически партии, ако приемем, че президентската институция е толкова важна и са важни тези избори, защо лидерите не се кандидатират? Аз, когато трябваше да съм мажоритарен кандидат, съм се явявал, срещу който и да е. Аз не бих се жертвал за нещо, което би създало проблем в държавата”, бяха думите на Бойко Борисов.

1 коментар

  1. Колев каза:

    Едно е да говориш много,друго е да кажеш нещо,е казал великият мислител.Прекомерното,неадресирано,празно,тривиално говорене,”ражда” много баластра,която служи само за пълнеж в даден темел,но не и да му гарантира нужната устойчивост.Ако между БСП и АБВ не се получи някаква спойка,ако Нинова продължи да се държи като рак на бързей,още от сега мога да и подскажа,че тя и нейната партия,ще изпаднат в положение ЦУГ ЦВАНГ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране