28.02.2018 | 20:00
Нинова: Потресена съм от лъжеца Борисов!
Бойко е срам за България и за нейния европейски образ. Председателството приключи, пише соцлидерката

“Потресена съм. Премиер на България, която е председател на Съвета на ЕС, замеси по недопустим начин премиер на друга европейска държава, като излъга нагло, че г-н Бабиш му е предоставил документи за скандална сделка”.

Така реагира светкавично Корнелия Нинова на страницата си във Фейсбук на новината от Чехия, че премиерът Бабиш не е предоставял на българското правителство никакви документи по сделката с ЧЕЗ.

“Бойко Борисов е срам за България и за нейния европейски образ. Председателството приключи”, заключи соцлидерката в социалната мрежа. Минути по-рано стана известно, че чешкият премиер е обяснил на българския си колега само начина, по който е станала сделката, но е отказал да предостави документи по нея.

В същото време премиерът още вчера обяви, че е поискал данните и те ще му бъдат предоставени, след което МС ще ги внесе в секретното деловодство на Народното събрание, както и стана. Малко по-рано днес от правителството уточниха, че справката няма гриф секретно, но съдържа имена на банки, поради което е класифицирана информация.

2 коментара

  1. баба каза:

    А Курнела и тя е честна и непорочна и не лъже

  2. ПРОТЕСТЪР каза:

    И КАКВО ОТ ТОВА,МУТРАТА Е НЕПОКЛАТИМ ДОКАТО НЕ ИЗВАДИТЕ ГОЯГИТЕ,НЕ ПОМНИШ ЛИ КАК ТЕ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ЗА ДВА МЕСЕЦИ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране