20.02.2017 | 15:57
Нинова: Ще победя Борисов на изборите
Димитър Шивиков е отпаднал от листата за Пловдив-област заради делото, което му бе повдигнато

Ще победя Бойко Борисов, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при регистрирането на листата за 25 МИР в София. „Отиваме на състезание, което очаквам с нетърпение. Регистрирахме една много стойностна листа от хора и с опит в парламента, но и нови лица, млади хора, професионално подготвени. Имаме юристи, еколози, специалисти по вътрешна сигурност и международници в листата“, каза тя.

Ген. Димитър Шивиков е отпаднал от листата за Пловдив-област заради делото, което му бе повдигнато. Други промени няма да се правят.

Лидерът на БСП обяви също, че Огнян Герджиков трябва да приеме не емоционално, а национално призива за ревизия дълга от 16 млрд. „Мисля, че е важно да се знае истината. Това, че ние го искаме не означава, че и хората в България нямат нужда от тази информация. Г-н Горанов и г-н Борисов е взаимно се изключват един друг. Г-н Борисов каза, че тези пари се намират в резерва. Г-н Горанов днес казва, че тези пари са изхарчени за покриване на дефицит, за връщане на стар заем и т.н., т.е. тук има разминаване. Г-н Борисов се опитва типично за него да си измие ръцете със сегашния финансов министър, но аз му припомням, че решението за дълга беше взето от Министерски съвет, оглавяван от Борисов и подкрепено от депутатите на ГЕРБ в парламента. Значи те са отговорни за това“, каза още Нинова.

В отчетите не пише, кои са посредниците в дълга, при какви комисионни са посредничели, при какви лихви ще го връщаме, на всеки българин по колко се пада да върне от личния си джоб. Мисля, че тази истина е наложителна. Моля г-н Герджиков да не го приема като партийно поръчение, а като необходимост да каже истината за състоянието на държавата“, продължи Корнелия Нинова и обяви, че външна фирма трябва да извърши проверката.

1 коментар

  1. Генади каза:

    Ало, другарко Нинова, Шивиков нямаше ли дела и на 17.02, когато го представихте публично? Или някой Ви е дал пари? Или е станал нещо неудобен? Кажете истината веднъж. Типично женско същество, което си мени мненията постоянно. Кой ще иска такъв човек да стане премиер? КОЙ?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране