30.03.2017 | 0:01
Новата коалиция ще се казва “БСП” : Бойко-Социалисти-Патриоти
БСП е абсолютно неолиберална партия, което ясно пролича от поведението на президента им Радев. Назначи правителство, тип "Мони Паси", призна Крим за украински, потвърди санкциите, и дори... гласува декларация в подкрепа на СЕТА

Прогнозата на автора на настоящата статия, която му навлече много гняв на червени тролове преди изборите, е на път да се случи. Ще ни управлява “голяма коалиция” от ГЕРБ, БСП и Патриотите. Съвсем очевидно е, че на Валери Симеонов е възложено да я прокара и лансира през медиите, а накрая големите ще застанат зад него. И “в името на България” ще осигурят рахат и просперитет на всички бизнесмени в двете водещи партии.

Още преди изборите обявих, че БСП е нищо друго, освен ГЕРБ-2 и целта на Корнелия е единствено да замести Бойко, но не и да се смени някаква политика. Тогава червените тролове ми наскачаха, че работя за ГЕРБ, и искам “мутрата да остане”. Е, сега ще е коректно да ми се извинят. То трол да чакаш да се извини си е да “гониш Михаля”, но чистата справедливост е именно това.

БСП е абсолютно неолиберална партия, което ясно пролича от поведението на президента им Радев. Назначи правителство, тип “Мони Паси”, призна Крим за украински, потвърди санкциите, и дори… гласува декларация в подкрепа на СЕТА. Натовският генерал се намести в удобния за политическия елит “атлантизъм”, и съдбата на удавниците от низините дето го избраха, си остана отново грижа на самите удавници.

Корнелия отново напомпа думата “Промяна”, която всъщност вече беше тествана на президентските избори. Но и сега “промяната” ще е точно като тогава.

Ръководството на БСП се състои от милионери, което е доста гротескно, на фона на думата “лява” партия. Но не е само това. Дори от по-ниско и средно ниво бяха разгонени автентично левите, от типа на Янаки Стоилов и Михаил Миков. На тяхно място дойдоха приватизаторът Георги Гергов и зеления енергетик Кирил Добрев. За маска отпред сложиха Иво Христов и Елена Йончева, но съдържанието отзад е крайно капиталистическо. И то “държавно-капиталистическо”. Че те истинските капиталисти поне създават продукт някакъв и работят на пазара. А червените милионери са същите като герберите – доят от държавата, без да създават нищо.

Няма нищо по-логично от коалиция на ГЕРБ и БСП. Но по-важното е, че няма нищо по-съвпадащо с финансовите потоци, от тази коалиция.

А БСП ще получи и огромната чест коалицията да носи нейното име:

Бойко-Социалисти-Патриоти… 🙂

Добри Божилов

1 коментар

  1. Kibik каза:

    Не, ще се казва “БКП” : БОЙКО – К*РНЕЛИЯ – ПАТРИОТИ ,всички произлизат от там, без значение дали имат членска книжка или не.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране