31.12.2016 | 18:19
Някакви „пиарка“ брани Борисов: Той не е пил, не е ял, а свика кризисен щаб за “Тракия”
Становището на БСП било писано "между третата и четвъртата ракия"

Началникът на правителствения пресцентър Севдалина Арнаудова определи позицията на БСП по повод ситуацията на магистрала “Тракия” като “евтин популизъм в навечерието на празниците.”

На пресконференция в централата на ГЕРБ Арнаудова каза, че цялата държава участва със сили и средства от снощи и веднага след обявяването на бедственото положение Борисов е свикал кризисен щаб.

Със сигурност съм убедена, че ако премиерът и министрите не бяха на място, в момента щяхте да ни питате къде е бил снощи. Щяха да се появят 50 000 предположения пил ли е, ял ли е, с кой е бил. Не е пил, не е ял, каза Арнаудова.

Тома Биков допълни: “Позицията на БСП е писана, очевидно, на някаква софра между третата и четвъртата ракия. Тази позиция е един много ясен сигнал, че БСП в ролята си на основна опозиционна сила оттук до предсрочните парламентарни избори ще търси конфронтация на всяка цена. След Атанасовден те да обещаят, че ако спечелят парламентарните избори, ще спрат Сливенския вятър да духа за 4 години”.
По-рано през деня премиерът Бойко Борисов каза, че действията на пътните служби и институциите са били навременни, но отговорност носят и самите шофьори, които не са преценили зимната обстановка.

1 коментар

  1. Монев каза:

    Клакьори от всякакъв калибър,се хвърлят на амбразурата,готови да умрат за началника си.Никога не е имало толкова фусти на “въоръжение”,пръснати по многобройните кабинети на “Дондуков”-1.Севда каза,че началника нито е ял,нито е пил.Тук тя говори като домрабонтица,която прилежно се грижи за богатият си хазяин.Томата и той не остава назад с неговите брътвежи.Уж се има за умен човек,а то какво било.Тези двамата сега са тук,но след изборите,когато се обърни палачинката,ще ги търсим някъде в превода, ако изобщо ги е хванал словореда.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране