24.03.2024 | 21:58
Обаждане на Борисов все още е извънредно събитие, уважаеми зрители…
Не го приемайте за нормално. Това е подигравка с всички нас

Уважаеми зрители, грешката не е във вашия телевизор. Сваряват ви като жаби, без да се усетите.

В „Панорама“ участва сама Пунта Мара Габриел. Демонстративно, нагло БНТ и Бойко Василев ни я поднасят без опонент, да я напудрят като голям политик.

Няколко дни по-рано, в неделя вечерта БНТ, бТВ, Нова и Нова нюз прекъснаха предаванията си, за да излъчат пряко пресконференция на ГЕРБ – три жени седяха пред камерите и не стана ясно какво толкова има да кажат. Но беше важно да демонстрират как спират телевизиите заради тях.

Извънредно събитие е война, голяма катастрофа, тежък инцидент.

Според стандартите на българските телевизии, обаче, обаждане на Борисов за пресконференция на ГЕРБ е събитие от същата важност.

За други партии или парламентарни решения съобщават в новините, но за ГЕРБ трябва да ни облъчат с извънредно включване на всички телевизии. Кукувичките, които кукат всеки ден в сутрешните блокове, даже не ги броим.

Уважаеми зрители, не го приемайте за нормално. Това е подигравка с всички нас.

Ценното на такива директни предавания е, че се вижда какви кухи лейки използва за параван Борисов. Лицата на мафията. На екрана на телевизиите на мафията. Хората до толкова са свикнали, че не забелязват в какво извращение продължават да живеят.

Иван Бакалов

1 коментар

  1. Адам каза:

    Иване (Бакалов) кажи си! Ще те разберат. Кажи за Ака де Мика Денкoff, дето вчера в 20.00 часа се появи по подобен начин по БНТ да моли Буци да не разглобяват сглобката в „интерес на хората“, на техните „хора“…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране