03.10.2019 | 16:52
Партията на „Лукойл“ скочи на БСП: Мая Манолова не е ваш кандидат!
Столетницата продължава да присвоява – сега посяга и на гражданската кандидатура на Манолова, пиша от ДБГ

Партията на „Лукойл“ скочи на БСП заради кандидат-кмета Мая Манолова. В драматично писмо до медиите, „Движение България на гражданите“ (ДБГ) поиска социалистите да спрат да се възползват от кампанията на „гражданския кандидат“. Припомняме, че Мая Манолова е висш функционер на БСП и била е няколко мандата депутат от червената партия.

„Движение България на гражданите“ пък се оглавява от Димитър Делчев, който е син на председателя на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев. Лидер и създател на структурата е „Лукойл“. БПГА организация брани изключително и само интересите на руската компания. Поради тази причина сред политиците ДБГ е известна като „партията на Лукойл“. Димитър Делчев е водач на листата на общинските съветници на Мая Манолова.

Публикуваме пълния текст на комичната позиция:

Коалицията „Движение България на гражданите“ призовава БСП да спре да се възползва от кампанията на гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова!

След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна. Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП в общинския съвет на столицата. В резултат на това, за 14 години имаме незавършен Околовръстен път, масово презастрояване, мръсен въздух, скандални обществени поръчки, претоварен пътен трафик, милиони за сметопочистване, които отиват в ръцете на приятелски кръгове.

Шансът за промяна е в избирането на Мая Манолова за кмет на София. Сега, когато Манолова е истинската алтернатива на порочния модел на управление на ГЕРБ, всички партии трябва да се откажат от апетитите си да се бъркат в кампанията й и да я използват, за да трупат повече подкрепа за листите си.

Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. Столетницата продължава да присвоява – сега посяга и на гражданската кандидатура на Манолова.

Не, господа, Мая Манолова е кандидатът на гражданите! Недейте да проваляте историческия шанс, който има София – за първи път в най-новата си история да бъде управлявана от граждански кандидат за кмет – от човек, който няма да обслужва партийни и корпоративни интереси, а ще работи само за интереса на гражданите.

Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно. А всъщност всички заедно стоите срещу гражданите на София!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране