14.07.2016 | 23:22
Пенсионираха Стефан Димитров, шефски рокади в БНР
Кирил Калев заема стола на композитора

Нов директор ще поеме програма „Христо Ботев“ от началото на следващата седмица, съобщиха от БНР. Кирил Калев ще заеме мястото на Стефан Димитров, който вече има придобито право за пенсиониране. Кирил Калев има дългогодишен медиен стаж, включително в „Христо Ботев“ и богат опит в комуникациите и управленското развитие.

Новият главен продуцент на програма „Хоризонт“ е Спасиана Кирилова, съобщават от Националното радио.  Тя е филолог по образование с международна специализация по мениджмънт на електронните медии. Има богат професионален опит в печатни и електронни медии и административен опит в медийния регулатор. От 2001 до 2005 г. е била директор на програма „Христо Ботев“.

Ивайло Василев е новият продуцент „Новини“ на Програма „Хоризонт“. Завършил е Френската гимназия в София и Славянска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Има дългогодишен професионален опит като редактор и водещ в печатни и електронни медии. В продължение на четири години е бил кореспондент на Българското национално радио в Белград.

Изпълняващият до сега длъжността „директор“ Теодосий Спасов е преназначен като директор на „Музикална къща на БНР“, както и Светослав Костов, който официално заема длъжността „Директор“ на „Радио София“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране