02.10.2015 | 0:02
Петима ранени при удар между трамвай и автобус в София
Транспортирани са до болнични заведения за оказване на медицинска помощ
На кръстовището на бул. “Ситняково” и ул. “Черковна” в София са се ударили трамвай и автобус, петима са ранени. По първоначална информация петима души са с леки наранявания при катастрофа на трамвай и автобус на кръстовището на бул. “Ситняково” и ул. “Черковна”, съобщава пресцентърът на МВР.

Тази вечер около 18.50 часа в полицията е постъпил сигнал за възникнал пътен инцидент. На кръстовището на бул. “Ситняково” и ул. “Черковна” в София са се ударили трамвай и автобус.

На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията и на “Спешна помощ”. Според първоначалната информация петима души са с леки наранявания. Транспортирани са до болнични заведения за оказване на медицинска помощ.

По данни към момента, няма сериозно пострадали, се посочва в съобщението. Продължава изясняването на причините, довели до катастрофата. Движението в района на инцидента беше натоварено. Пътни полицаи оказвха съдействие на преминаващите оттам и пренасочваха автомобилите по по-малко натоварени маршрути.

Tрафикът по бул. “Ситняково” и ул. “Черковна” е нормализиран, трамваите вървят, а катастрофиралите превозни средства са изтеглени.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране