05.02.2016 | 21:22
Пиарката на Борисов измисли конспирация за скандала в Лондон: Неудобните въпроси били добре организиран сценарий
Тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници, дразни се Арнаудова

Пиарката на премиера Бойко Борисов – Севделина Арнаудова видя опит за “саботаж” на срещата с българската общност в Лондон. Според нея, той бил организиран от соцактивисти и привърженици на “Атака”. Това става ясно от неин статус във Фейсбук.

Тя изрично уточнява, че говори от първо лице: “Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон”, коментира Арнаудова в социалната мрежа.

“Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството”, обръща се към журналистите от родните медии Арнаудова.

И продължава: “Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи” режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници”.

Арнаудова разказва в социалната мрежа и подробности от събитието:

“Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон”.

Според Арнаудова “80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи”. “Всеки, който е бил в залата, има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е” и тогава правете изводи”, споделя още Арнаудова.

И завършва статуса си : “Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!”, пише в заключение тя.

1 коментар

  1. Иванка Ставриева каза:

    .Ние се нуждаем от спешна обществена диагностика, която да определи степента на нашето личностно увреждане , допуснало освен повсеместния грабеж и предателство и издигането на пиедестал на такава безмозъчна прослойка за “ЕЛИТ” в държавата !
    ДЕМОРАЛИЗАЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ от мутренския диктат е с много тежки последствия, но тя не може да бъде извинявана повече с несъществуващата “ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ” към днешния ден , а този КОЛОРИТЕН МЕДИЕН СЪВЕТНИК, трябва да стои само пред неработещите микрофони в Посолството на РБългария в ЛОНДОН !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране