10.02.2023 | 11:43
Пиарката на ВМРО: От 20 години семейството ми е тормозено от съсед
Заплашваше мен, децата, мъжа ми. Страх ме е!, пише Екатерина Анева

Този пост ще е труден, но неизбежен… ВЕЧЕ!

Не познавам Иван Владимиров – НАВ. Не познавах и Иво Андреев, но всъщност те са ми толкова близки, че наистина се чувствам ужасена, бясна, безсилна!

От 20 години семейството ми е тормозено от съсед. Той просто се фиксира върху нас, когато се нанесохме в жилището ни. Заплашваше мен, децата, мъжа ми. Нападал ме е бременна, удрял е съпругата на нашия съсед по апартамент, отново бременна. Умишлено агресира на четири очи срещу мъжа ми и малкия ми син, който все още е в България. Все още… Не е мазал с грес вратата ни, но за сметка на това няколко пъти заливаше колите ни с нещо като лепило.

Всеки ден по няколко пъти ни издебва, чака зад вратата на ет. 1, от където неизбежно минаваме на влизане и излизане от жилището ни и ни заплашва, че ще ни унищожи, обижда ни.

Вече не помня колко сигнали имаме подадени до 05 РУ на МВР. Последният е от 17.12.2023г. До този момент даже не сме потърсени за справка.

Съседите мълчат – „такъв си е той – не се занимавайте с него“ – това само казват и се заключват, за да не са те следващата му фикция.

Страх ме е! Хората, които ме познават знаят, че не съм нито страхлива, нито лигла. Точно обратното. Но сега вече ме е страх!

Дали не сме могли да се саморазправим? Естествено, че ДА. Но ние сме хора, познаващи и спазващи законите и до вчера вярвахме в тях.

Нашият съсед не е бивш военен или полицай, но дали има оръжие? Нямам отговор на този въпрос. Зная само, че парадира с двойно гражданство и, че нито прокуратурата, нито полицията правят нещо, за да спрат 20-годишния тормоз над семейството ми.

Защо? Нямам отговор.

Бог да прости Иван и Иво!

А на нас – Господ да ни помага и да ни пази!

Екатерина Анева, пиар на ВМРО

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране