30.11.2017 | 11:31
Плевнелиев: Много президенти вече познават Деси
Синоптичката нарече Плевнелиев невероятен мъж, а след това продължи със суперлативите

Получих поздравления от целия свят и много президенти вече познават Деси. Това каза държавният глава в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев в предаването „На Кафе“ с Гала.

Той седна на светлорозовото диванче в кукленски стил в студиото заедно с новата си половинка – синоптичката Деси Банова.

„Наясно сме че ще бъдем обсъждани, но то не бяха папарашки снимки от ъгъла, то не беше дебнене. Не можем и не искаме да се крием. Искаме да ходим хванати за ръка“, каза бившият президент. По време на разговора се оказа, че Гала е знаела за връзката между Плевнелиев и Деси много преди тя да гръмне медиийно.

„Не казах“, похвали се водещата на предаването, а синоптичката призна, че е плакала с приятелки от щастие след като се случила връзката с бившия държавен глава. Водещата на времето по Нова телевизия и експрезидентът били заедно от малко повече от три месеца.

„Подходът ни беше съвсем честен. Всички знаеха – децата ни, бившите ни партньори и родителите ни. Ние сме свободни и имаме пълното право да бъдем влюбени“, каза Плевнелиев.

Синоптичката нарече Плевнелиев невероятен мъж, а след това продължи със суперлативите:“Душите ни се намериха. Имах чувството че се познаваме от години. Всичко беше като от Господа дадено“, разказа Деси пред Гала. Тя разказа за първата реакция на дъщеря й Йоанка като се запознала с Росен. „Мамо, този човек наистина е много умен“, казала тя. След това Деси нарече Плевнелиев „най-чистия и най-святия човек, който познавам“. Той пък я определи като своя сродна душа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране