25.02.2024 | 10:57
Плевнелиев се просълзи театрално в ефир: Путин краде деца, а в САЩ се подготвя сделка с него
Гласът му се разтрепери, а очите му блеснаха, докато говореше за Русия и войната в Украйна

Росен Плевнелиев се просълзи театрално в ефира на БНТ тази сутрин. Гласът му се разтрепери, а очите му блеснаха, докато говореше за Русия и войната в Украйна.

„Натрапчиво е усещането, е в САЩ се подготвя сделка „с новия Хитлер – Путин“. Съжалявам за слабостта на Байдън и на Германия. Путин ще победи на изборите, защото няма конкурент. Всеки негов конкурент е отровен, убит или в Сибир. Колко още деца трябва да открадне той, че да се опомним и да кажем бегом към Еврозоната“, каза Плевнелиев.

Той коментира и ситуацията у нас. „Ако има чувство за самосъхранение в евроатлантическите партии, не трябва да има избори 2 в 1. Нагледахме се на ниска политическа култура – делкания, кой на кого седял в скута. Народът не очаква такова хулиганско отношение“, каза Плевнелиев.

„Борисов и Христо Иванов са възрастните в тая стая и не бива да пускат децата да се бият. Борисов не би искал да остави на Радев да определи кой ще бъде следващият еврокомисар на България. Ако се явят на изборите, нищо добро не ги чака евроатлантическите партии. Защото печеливши ще бъдат „Възраждане“ и Радев“, обясни Плевниев.

„Пеевски получава като изпълнителен директор властта в България. Джевдет Чакъров ще отговаря за международната политика. Радев ще се бори за властта – ще натиска политическите партии, за да може да се случи това, което стана в Гърция. Там всякакви фашистки партии се обединиха, обединени около Ципрас с вдигнатия урок“, обясни Росен Плевнелиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране