12.07.2020 | 18:05
Подмазване на годината! Евродепутат се притесни за живота на Доган и Пеевски без НСО
Според Илхан Кючюк, политиците не трябвало да се намесват в работата на държавните органи...Каквото от години прави Делян Пеевски

Евродепутатът и все още председател на младежката организация на ДПС Илхан Кючюк се притесни за живота на Ахмед Доган и Делян Пеевски, които от 11 юли са без охрана от НСО.

“След решението на Ахмед Доган и Делян Пеевски да снемат охраната си от НСО, всички в ДПС се притесняват за здравето и живота им. Политиците трябва да не се намесват в работата на специализираните органи. Решенията трябва да се взимат професионално, а да не са съпроводени с политически квалификации”, каза той пред Нова Домусчиева телевизия.

От думите му не стана ясно дали говори от свое име или изразява позицията на цялата партия. По-скоро е първото, защото от години въпросният Кючюк практикува ниски поклони към правилните хора, които вече му осигуриха висока заплата и „кариера“ в Брюксел, въпреки липсата на политически качества и електорална тежест в ДПС.

Илхан Кючюк здраво се е вкопчил в председателския пост на МДПС. Според устава, лидерът на организацията трябва да бъде на възраст от 35 години, които тази година навърши. По наша информация той въобще не планира провеждането на отчетно-изборни конференции за избор на свой. Оправданията му били комични – имало коронавирус.

Очевидно е, че и той е решил да бъде незаконен председател като Мустафа Карадайъ, чийто мандат изтече преди година и половина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране