16.12.2016 | 0:14
Половин София мръзне – столичани са бесни!
Малко преди празниците "Топлофикация" ги остави без парно и топла вода!

Бесни столичани загряха телефоните заради това, че са оставени без парно! „Навън температурите са минусови, как не ги е срам в „Топлофикация“?! Плащаме луди пари за отопление, а сега посред зима сме оставени да зъзнем“, възмущават се софиянци.

От дружеството все пак са се погрижили да пуснат съобщение, което не грее по никакъв начин бедстващите от няколко столични квартали в широкия център и обясниха, че са предупредили.

„Уведомяваме своите клиенти, че поради авария на магистрален топлопровод е прекъснато топлоподаването в ж.к. „Гео Милев“, кв. „Цар Иван Асен ІІ”, ж.к. „Яворов”, кв. „Подуене център” и кв.„Редута”.

В предходно съобщение пък се казва, че е прекъснато и топлоподаването към 62 сгради в ж.к. „Студентски град” в района на ул. „Атанас Манчев”, ул. „Университетски парк”, ул. „Д-р Йордан Йосифов”, ул.”Проф. арх. Петър Ташев”, ул. Акад. Жак Натан”, ул. „Акад. Стефан Младенов”, Студентска поликлиника, Спортна зала „Христо Ботев”.

Топла вода и парно няма още в 20 сгради в района на ул. „Съвет на Европа” № 26,28, ж.к „Славия” бл. № от 28 до 35; ул. „Гебедже” № 2-6, Балканкар, Датски колеж.

„Незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването. “Топлофикация София” ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти“, се казва в лаконично съобщение на сайта на дружеството. Но не съобщават каква е перспективата в близко време топлото да се появи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране